MIKÄÄN EI OLE NIIN PIENTÄ TAI NIIN SUURTA ETTEIKÖ

SE OLISI TÄRKÄÄ, JOS VOIN AUTTAA SINUA.

Heips!

Olen Arto Montonen ja kotoisin Mikkelistä ja tarkemmin Anttolasta joka on kotipaikkani.

Perusammatiltani olen erikoispuuseppä ja sen jälkeen on tullut tutuksi yritysmaailma, valokuvausliikkeen ja studio- tuote- ja henkilökuvauksen kautta. Myös ravintola-ala on yrityksen kautta ollut matkassa mukana.

Valokuvaus on ollut intohimo nuoruudesta lähtien, jolloin ostin 13 vuotiaana ensimmäisen pikku kameran ja seuraavaksi tuli oikea järjestelmäkamera mukaan ja on pysynyt matkassa aina mukana. Luonto ja siellä liikkuminen on aina ollut lähellä sydäntä ja luonnon kauneus kaikkina vuodenaikoina on sykähdyttävä ja kaunis, kun luontoon pääsee tutustumaan sen eri näky- ja aistimaailmaan.

Herääminen henkisyyteen tapahtui n.10-15 vuotta sitten, jolloin elämä muuttui täysin kokonaan uusiksi. Henkisyys valtasi sekä mielen että kehon erittäin voimakkaasti, jolloin myös parantajan kyvyt alkoivat ilmaantua käsiini. Alkoi tutustuminen ja opiskelu henkimaailmaan ja sen kanssa työskentelyyn, tie joka oli arvoituksia täynnä aluksi, kunnes löytyi oikeat opettajat ja ohjaajat, kiitos heille. Myös kiinnostus siihen miten meidän keho toimii fyysisellä ja henkisellä tasolla, avasi jäsenkorjauksen opiskelu kehon selkärangan ja nivelten merkityksen terveyteen. On kuin olisi kirjoitettu, tuli heti myös Quantum Touch opiskelu voimalla kuvaan mukaan, joka jatkoi ymmärrystä suuresti ihmisten auttamiseen kokonaivaltaisesti kehon kautta.

Henkisen opiskelun alkoi ensin kirjallisuudesta, erilaisista tilaisuuksista ja sitten tuli Meedio- opiskelu vahvasti mukaan joka jatkuu.. ja jatkuu. Henkimaailman läsnäolo ja sen kanssa työskentely vaati sitoutumista ja ehdotonta noudattamista, jatkuvaa opiskelua niihin oppehin joita meille on tullut käytettäväksi eri puolilta maailmaa.

Luonnonmukainen ravinto ja yrttiparannus on lähellä sydäntä ja merkityksellinen terveyden ylläpidossa,liikunta, tanssiurheilu sekä luonnossa vaeltaminen on hyvä maadoittaja keholle ja mielelle.

Olen myös tutustunut Esko Jalkasen elämäntyöhon ja oppeihin kurssien kautta, ja auttamistyöhön kongreettisesti  ryhmätyöskentelyssä.