QUANTUM TOUCH

Hoitomuotona Quantum Touch eli kvanttikosketus on turvallinen kehon virheasentojen korjaamseen. Sinä ei käytetä lihasvoimaa eikä niksautusta. Tehokkaimmillaan se on skolioosiin ja selkä-niskakipuihin. myös kroonista kipua, stressiä ja tulehduksia voidaan hoitaa Quantumilla.

Lue lisää

ENERGIAHOITO

Energiahoidolla on positiivinen vaikutus kehon energiajärjestelmiin, jotka tukkeutuessaan aiheuttavat moninaisia vaivoja, ja kehon tasapainon horjumiseen. Energiiahoito sopii lähes kaikille.

Lue lisää

KÄSILLÄPARANNUS

Käsilläparannus voi tuoda apua sisäisiin ja ulkoisiin vammoihin, kuten ruhjeisiin, haavoihin ja muihin ihon pinnalla oleviin ongelmiin. Myös sisäelimet ja suolisto hyötyvät hoidoista.

Lue lisää

KAUKOHOITO

Kaukoparantaminen on paikallaan silloin kun hoidettava ei pääse tai kykene tulemaan hoitajan luokse. Silloin voidaan hoitaa avuntarvitsijaa hänen silloisessa olinpaikassa, välimatkasta riippumatta. Kaukohoidolla voidaan hoitaa lähes kaikkia sairauksia.

Lue lisää

PEHMYT JÄSENKORJAUS

Pehmeässä jäsenkorjauksessa käytetään kehon omia vastavoimia apuna. Käsittelyssä hoidetaan selkärangan nikamien, luuston ja hermoston kuntoa. Näin saadaan kehon liikkuvuus joustavakisi ja liikeradat laajoiksi.

Lue lisää

MAASÄTEILY

Maasäteily ja sen vaikutus ihmisten kehoon on tunnettu jo tuhansia vuosia. Maasäteilylle altistumnen voi johtaa pitkällä aikavälillä vakaviin sairauksiin kehossa. Siksi aikoinaan on katsottu asumusten paikat niin ettei ne sijaitsisi säteilylinjoilla.

Lue lisää