Quantum Touch

Quantum Touch, suomalaisittain kvanttikosketus, on yksi tällä hetkellä nopeimmin maailmalla leviävistä energiahoito muodoista. Syy tähän on hoidon tehokkuus, joskus jopa uskomattomalta tuntuvia ja se, että Quantum Touch hoidon tulokset ovat usein objektiivisesti mitattavissa. Esimerkkinä vaikkapa luuston virheasennon korjautuminen, lihasjännityksen aleneminen, kiputilan väheneminen tai veriarvojen normalisoituminen.

Pääperiaate Quantum Touchissa on, että siinä hoitaja nostaa tietoisesti oman energiakenttänsä värähtelytason vaadittavalle tasolle antaen sitten hoidettavan keholle mahdollisuuden kopioida tämä sama värähtelytaajuus. Tämä puolestaan panee hoidettavan kehossa sen oman paranemisprosessin liikkeelle.

Hoitomuotona Quantum Touch on turvallinen, siinä ei käytetä lihasvoimaa, ei väännetä, ei käännetä, ei niksautella eikä naksautella. Usein kehon virheasento korjautuu jo yhdellä  hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia hoitokertoja.

Hoidossa ei tarvitse riisua vaatteita, ja hoito tapahtuu istuallaan, ellei terveydentila vaadi makuulla oloa. Hoitaja asettaa kädet kevyesti hoidettavalle kohdalle tai kuljettaa käsiä kevyesti selkärankaa pitkin. Hoito voi tuntua kihelmöintinä, lämpönä, pistelynä, ohimenenevänä kipuna. Yleensä hoito on äärettömän  rentouttava jopa unettavaa. Nämä tuntemukset kertovat sen että keho alkaa reakoida Quantum Touch hoitoon. Varsinaisen hoidon jälkeen keho sopeutuu muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan, ja viikko on hyvä hoitojen aikaväli uusittaessa hoitoa.

Tehokkaimmillaan kvanttihoito on paikallisten fyysisten ongelmien hoidossa, kuten kuten skolioosin jäätyneen olkapään niska- ja selkäkipujen lihasjännityksen, tulehdusten ja urheiluvammojen hoidossa. Myös stressi krooninen kipu ja nivelvaivat, jalkapöydän ja polven virheasennot ovat autettavissa Quantum Touch hoidolla.

Sijoiltaan mennyt Si-nivel on yleensä erittäin ongelmallinen korjattava ja saamaan pysymään paikallaan. Lantion virheasento tulee tämän nivelen kautta, ja ilmenee jalkojen pituuserona. Myös  lantion kierto eteenpäin jommalle kummalle puolelle ja lonkkamaljan laskeutuminen alas tekee alaselän kipuja ja pitkällä aikavalillä skolioosin. Nämä on autettavissa kvanttihoidolla paikalleen ja näin saadaan kehon tasapaino kuntoon, hoidossa keho ottaa muistiin oikean asennon ja pitää sen erittäin hyvin.

Lisätietoa:

www.quantumtouch.com