KÄSILLÄPARANNUS

Käsilläparannus eroaa muista hoitomuodoista siten että kädet ovat irti hoidettavan kehosta toisin kuten esim. reiki ja useat energia muut hoitomuodot. Parantajan käsien kautta virtaava energia voi tutua lämpönä, pistelynä, kihelmöintinä tai kylmänä virtauksena.

Käsilläparantaminen on lahja joka on annettu meille ja on jokaisella. Se yleensä tulee jossain vaiheessa, joskus jopa yllättäen, silloin kun sinun aika auttaa kanssaihmisiä ja eläimiä. Käsilläparantamista voi myös opiskella ja lisätä näin energian virtausta käsien kautta.

Jokainen eri hoitomuoto tavoittaa hoidettavan eri tavalla, siitäkin huolimatta että kaikki energia tulee samasta lähteestä on käsilläparannus hoitotulosten kautta auttanut moneen vaivaan, kuten esim. ihon pinnalla oleviin ongelmiin. Näitä on ollut säärihaavat, melanoomat, ruhjeet.

Käsilläparannus voi tuoda apua sisäisiin vaivoihin ja ongelmiin kuten poskionteloiden avautumiseen. hengitysteihin vahvistumiseen, maksan ja munuaisten kuntoon ja vahvistumiseen, kohdun ja virtsateiden ongelmiin ym. sisäisiin ongelmiin.